fbpx

Гігієна міжзубних проміжків

Наносили б ви помаду лише 60% ваших губ?

То чому більшість чистить лише 60% поверхні зубів?

⠀ Ваша звичайна зубна щітка очищає тільки щічну, язичну та жувальну поверхні зуба. Але не торкається поверхні між зубами, де бактерії можуть розмножуватися, якщо їх не чіпати.

Зубний наліт — це біо-плівка, що складається з бактерій, яка постійно утворюється на зубах та між ними. Його необхідно регулярно видаляти, інакше він може спричинити запалення ясен, карієс та неприємний запах з рота. Область між зубами є важкодоступною для зубної зубної щітки, і в цих місцях рекомендується використовувати засоби для міжзубного чищення.

⠀ Як і чим чистити зуби?

Існують різні продукти для чищення між зубами, такі як зубна нитка, зубочистки або міжзубні йоржики. Міжзубний йоржик є найбільш ефективним засобом для підтримки гігієни проміжків між зубами та запобігання запаленню ясен та карієсу. Який продукт вам потрібен, залежить від ваших індивідуальних потреб та переваг. Індивідуальну рекомендацію щодо догляду за порожниною рота, включаючи міжзубні проміжки, ви можете отримати в нашій Сімейній стоматології на процедурі професійної гігієни ротової порожнини, а засоби догляду за порожниною рота купити в наших філіях.

Share:

Color Skin

Nav Mode